O Nama

Dobričin Konak

Apartmani u vikend naselju ski centra Kopaonik

Apartmani Dobričin Konak nalaze se na Kopaoniku, svi apartmani imaju terase sa pogledom na planinu. Ski centar Kopaonika je udaljen 2,4km. Žičare Ledenica i Gvozdac nalaze se na 5 km od apartmana Dobričin Konak. Najbliži aerodromi su Konstantin Veliki u Nišu, udaljen 130km i Aerodrom Priština, udaljen 80 km.

Sve prostorije objekta su odlično pokrivene besplatnim bežičnim internetom velike brzine. Smeštajne jedinice sadrže TV sa kablovskim kanalima i kompletno opremljene kuhinje sa šporetom i frižiderom.

Apartmani i zajedničke prostorije se čiste svakodnevno. Posteljina je obezbeđena, a možete poneti i svoju. Privatni parking u okviru objekta je osvetljen i možete ga koristiti besplatno.

Ovaj objekat je ocenjen kao najisplativiji i najprodavaniji na Kopaoniku od strane sajta Booking.com! Gosti dobijaju više za svoj novac u poređenju sa drugim objektima u ovom delu ski centra.

  • Osvetljen Parking
  • Brz WiFi
  • Kablovska TV

Vrednosti koje negujemo

Stvari do kojih nam je stalo i o čemu najviše brinemo

Integritet
Naše goste tretiramo sa poštovanjem, iskrenošću i dostojanstvom. Ove su osnovne karakteristike našeg poslovnog ponašanja.
Zadovoljstvo
Sve što radimo, radimo sa ciljem da premašimo očekivanja naših gostiju, kako bi im uspomene na boravak u našim apartmanima bile što lepše i živopisnije.
Posvećenost
Posvećenost je suština našeg poslovanja, kako gostima tako i samom poslu. Samo posvećenošću se postiže kvalitet i uspeh, a to je ono čemu mi stremimo.
Krenite u obilazak
naših apartmana

Utisci i komentari

Reči naših gostiju su dokaz našeg kvaliteta. 

Apartman je izuzetno čist, prostran i lepo uređen. Prodavnica se nalazi u prizemlju zgrade, pa je parking osvetljen cele noći. Prezadovoljni..?
Cvrcna

Srbija

Много симаптичен персонал и домакини, собствен транспорт до пистите, хубав интернет, наблизо има още 2-3 ресторанта.

Valentin

Bugarska

The hotel is in a beautiful location.Lovely staff.Amazing good-natured people.There are free transfer to the ski lifts.An unforgettable holiday.
Sergejus

Velika Britanija